home
voor wie
werkwijze
wie is
kosten
e advies
links
contact
 

Identity Doctor dat ben ik: Eileen van Essen.
EileenOngeveer 12 jaar werkte ik als creatieve merkstrateeg voor grote (internationale) bedrijven in samenwerking met top design- en communicatiebureaus. Eerst in vaste dienst, later vanuit mijn eigen bureau Identity Doctor. Als strateeg heb ik aan de wieg gestaan van grote corporate merken als CWI/UWV (werk.nl), Ahlstrom (ahlstrom.com), Loyalis (loyalis.nl) en Sensoor (sensoor.nl).

Mijn vooropleidingen zijn Klinische Pedagogiek, Rietveld Academie en later, Nederlandse Academie voor Psychotherapie. In het verleden heb ik ook als kunstenaar, fotograaf, artistiek leider en kunstadviseur gewerkt.

Vier keer heb ik met succes een eigen bedrijf opgericht:

  • Projectruimte D.O.C.lands (kunstexposities en -projecten)
  • Identity Doctor, oude en nieuwe stijl.
  • Piptherapie: mijn praktijk voor integratieve psychotherapie.
  • RelatieBoost: high end relatieweekenden voor drukbezette mensen, samen met twee collega's.

In mijn praktijk voor psychotherapie werk ik vaak met (high profile) young professionals. Veel van hen hebben goede ideeën om voor zichzelf te beginnen, maar ervaren nog belemmeringen op het inhoudelijke en persoonlijke vlak. Succesvol zijn op een manier die bijdraagt aan je eigen persoonlijke welzijn is niet altijd even eenvoudig. Inmiddels heb ik veel ervaring hiermee opgedaan: zelf, en door de begeleiding van anderen. Young professionals vind ik een heel inspirerende doelgroep om mee te werken. Vanaf 2009 richt ik me als Identity Doctor zich op deze groep. Met ontzettend veel plezier!

Bedrijven en organisaties met wie ik o.a. in het verleden gewerkt heb:
ABN/Amro International, ABP, Ahlstrom, Apple Europe, ASML, CWI/UWV, Fortis Bank, Fortis Bank, Fortis Insurance International, de gemeenten Breda, Rotterdam en Utrecht, Hewlett Packard, Hoge School van Utrecht, Loyalis, NIB Capital, Rabobank International, Sensoor, Shell Worldwide, Sony, Visa, Postbank.

Design- en communicatiebureaus met wie ik o.a. gewerkt heb:

Campaign Company (nu Neboko/TWBA), Saatchi & Saatchi, DieTwee, Keja Donia, Total Identity, TelDesign, Topiq, Mattmo.

Zelfstandigen met wie ik o.a. gewerkt heb:

toneelgids.nl ; nieuwwonderland.nl ; eelcosmit.nl ; itsjustyoga.nl ; kikiheessels.nl ; ilovevintage.nl ; suzanneklaassen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 


info@identitydoctor.nl | 06-551 255 46 | Herengracht 607, 1017 CE Amsterdam