home
voor wie
werkwijze
wie is
kosten
e advies
links
contact
 

Een aantal links en referenties...

Kiki Heessels, kikiheessels.nl: "Het werken met Eileen vond ik heel inspirerend. Doelen stellen is een ding. Maar dat ze uitkomen volgens plan is een tweede. Het geeft veel zelfvertrouwen dat je samen heel helder een plan kan maken, wat vervolgens ook echt werkt."

Leonoor Bergen, De Toneelgids, detoneelgids.nl : "In het najaar van 2009 was ik op zoek naar een coach. Ik was uitgegroeid in mijn baan als marketeer bij een uitgeverij en wilde verder in de culturele sector. Maar in welke rol en waar? Als opvolger van de kunsthandel van mijn vader? Als marketingmanager van een culturele instelling? Als producent van theatervoorstellingen? Of als zelfstandig ondernemer? Ik kwam er maar niet uit...Ik zocht een coach die kennis van de culturele sector had. Via Google kwam ik terecht bij Eileen. Haar ‘holistische’ benadering was precies wat ik nodig had. Ik had niet alleen baat bij een onderzoek naar mijn vaardigheden en talenten (zoals de meeste coaches aanbieden), maar ook bij een wat grondiger analyse van mijn persoonlijke achtergrond. Door het stellen van de juiste vragen kwam ik met Eileen al snel tot de conclusie dat ik als zelfstandig ondernemer voor de culturele sector aan de slag wilde. Dat mijn ambities, talenten, interesses én beperkingen daar het beste te combineren waren tot een aangenaam leven. En dat is per slot van rekening waar het om gaat: dat je werk, waar je zo veel tijd en energie in stopt, je leven veraangenaamt! Inmiddels ben ik precies een jaar verder en mijn eigen bedrijfje rijker. Eileen heeft me gestimuleerd om mijn baan op te zeggen. En ze heeft me geholpen de eerste ideeën voor mijn bedrijfje helder te krijgen. Zonder haar hulp had ik nooit de perfecte match gevonden tussen wie ik ben en wat ik doe. En daar ben ik zielsgelukkig mee!"

Suzanne Klaassen, doorsuzanne.nu: "..Eileen is een vakvrouw...Ze houdt je een spiegel voor waardoor je een goede reflectie krijgt op je eigen merk en persoonlijkheid en dat is fijn..."

 

nieuwwonderland.nl

eelcosmit.nl

itsjustyoga.nl

ilovevintage.nl

 

 

 

info@identitydoctor.nl | 06-551 255 46 | Herengracht 607, 1017 CE Amsterdam